Over mij

 

In 2016 heb ik de Post HBO-opleiding tot mantelzorgmakelaar afgerond aan de hogeschool in Utrecht en ik ben nu actief als volledig onafhankelijk zelfstandig mantelzorgmakelaar EN CLIENTONDERSTEUNER. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige. Ik heb 8 jaar lang voor mijn - helaas overleden - ouders gezorgd. Dit naast een drukke baan, vier kinderen en echtgenote met een baan. Dit combineren met zorgtaken is een hele klus. Dat vraagt telkens weer om een goede afstemming tussen alle partijen. En dat met het doel een balans te vinden tussen gezin, mantelzorgtaak en werk.

Sjef Keijzers profielfoto met rand 2De functies van mantelzorgmakelaar en clientondersteuner sluiten prima aan bij ervaringen die ik heb opgedaan in het bedrijfsleven.

Ik ben opgeleid als financieel deskundige en 34 jaar werkzaam geweest in het bankwezen. Het grootste aantal jaren als manager en in nauw contact met clienten. Netwerken, samenwerken, verbindingen leggen en met clienten bezig zijn is absoluut mijn ding. Luisteren naar clienten wat hun behoeften zijn en hier een oplossing voor bedenken.

De crisis in het bankwezen heeft mij enkele jaren geleden doen besluiten het bankwezen vrijwillig te verlaten om vervolgens een omgeving op te zoeken waar ik in persoonlijke contacten meer voor mensen kon betekenen.

Mijn missie is het om professionele oplossingen te bedenken in het brede veld dat mantelzorg heet. Speciaal voor werkgevers en mantelzorgers. Bij mantelzorgers door middel van informatie door te geven en regeltaken over te nemen. Voor werkgevers een vraagbaak te zijn en ondersteuner in het voeren van een mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid. Het doel is dat de mantelzorger hierdoor de zorg , vaak in combinatie met z’n werk, langer vol kan blijven houden. Voor de werkgever is mijn doel een goed werkgeverschap te stimuleren en kostenbeheersing.

Mijn sterke eigenschappen zijn een enorme gedrevenheid om tot resultaat te komen, Ik denk altijd in kansen en mogelijkheden, ben een gedreven netwerker, leg gemakkelijk contacten en ben open, en …….. afspraak is afspraak. Ik ben voornamelijk werkzaam in Limburg, Gelderland en Brabant.


Lid beroepsvereniging van mantelzorgmakelaars BMZM
BMZM brengt mantelzorgmakelaars in Nederland samen. Zij behartigt de belangen van deze beroepsgroep, bewaakt de kwaliteit en is klankbord en vraagbaak voor branchegenoten.

Lid beroepsvereniging clientondersteuners voor mensen met een beperking, BCMB.
BCMB is een beroepsvereniging voor cliëntondersteuners die gespecialiseerd zijn in het bieden van ondersteuning aan mensen met een beperking.

Lid, medeoprichter en voorzitter van Mantelzorgmakelaarsnederland.

Lid van MantelzorgNL

Werkgevers

  • Door de veranderingen in de samenleving gaan steeds meer mensen werk en zorg combineren. Gemiddeld 1 op de 6 werknemers verleent naast het werk mantelzorg. In de zorgsector is dit zelfs 1 op de 3. Bijna elke organisatie krijgt hier dus mee te maken. De combinatie van werk…
    Lees meer...

Gemeenten

  • Sinds de invoering van de nieuwe Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) in 2015 zijn gemeenten verantwoordelijk voor de ondersteuning van mensen die thuis hulp nodig hebben. Het doel is om mensen zo lang mogelijk thuis te kunnen laten wonen (zelfredzaamheid)…
    Lees meer...

Mantelzorgers

  • Zorgt u langdurig, intensief en onbetaald voor iemand anders? Combineert u dit zo goed mogelijk met uw eigen bezigheden, sociale contacten en een baan? Bent daarnaast ook nog veel tijd kwijt met regelwerk? Door de ingewikkelde wetgeving, onduidelijke formulierenstromen en…
    Lees meer...

SJEF KEIJZERS mantelzorgmakelaar
AGB code 48485223 | BTW-id NL001345349B54
Langstraat 125, 5801 AC Venray | 06 - 423 451 87 | welkom@sjefkeijzers.nl
Algemene Voorwaarden